#SwitchtoLondon

Cu copii la London Eye

#SwitchtoLondon

Marketing consultant & journalist. 10 years' experience regarding national & international Media & PR campaigns Founder Simplify Media simona.neata@simplifytravel.ro

???????????????????????????????Uită de Disneyland, vino la London Eye. Este o aventură uimitoare pe care copii o vor iubi pur și simplu. Iar tu te vei putea bucura de o ieșire în oraș pe care să o povestești mai departe

În principal, când vine vorba de atracțiile turistice, mai ales de cele în care vizitatorii ajung la un număr impresionant, te gândești de două ori dacă să aduci copii cu tine. Trebuie să iei în calcul siguranța lor, gradul de confort și răbdarea necesară de a-i supraveghea în mulțime. Sau, cel puțin, așa am gândit în clipa în care m-am îndreptat către London Eye.

Față în față cu acest monstru al ingineriei, am descoperit însă unul dintre cele mai distractive locuri pentru a-ți aduce familia atunci când vizitezi Londra.

Da, este aglomerat. Și puțin intimidant. De aproape însă observi că totul este bine organizat, în ciuda senzației de furnicar pe care o ai la început. Iar părinții și copii constituie 50 % din turiștii ce vizitează zilnic London Eye.

Dacă vrei totuși să eviți aglomerația și statul la coadă, atunci achiziționează-ți online biletele pentru Fast Track, 28 lire/ per adult. În acest fel economisești până la 30 min, totul decurge lin iar cei mici nu au timp să se plictisească.

Nu îți face griji nici dacă ai mânile acupate cu bagaj sau ai copilul în cărucior. Cabinele pot fi accesate ușor și e destul spațiu să te miști lejer. Doar să acorzi puțină atenție controlului de securitate înainte de a intra pe platformă, se vor verifica gentile și ​​interiorul rucsacului pentru obiecte care pot fi un pericol pentru cei din jur. Orice dubii ai avea în ceea ce privește siguranța copilul dispar repede. Roata se învârte încet, abia dacă simți. Așadar oricât de mic este copilul vei fi ok. Te poți concentra astfel pe panorama care ți deschide în fața ochilor. E momentul în care orașul te întâmpină cu priveliști uimitoare, care vor hipnotiza copii.  Doar privește pozele de mai jos, vei vedea că am dreptate.

Între timp, oricum te învârți în cabină, dai de tabletele atașate de bara laterală. Cuprind informații despre ceea ce vezi, numele clădirilor din jur, etc. Sunt interactive, fun și ușor de folosit de către cei mici.

Un tur complet durează aproximativ 30 de minut. Trec însă foarte repede. Sau cel puțin așa se simte. Mai ales că primul gând care îți trece prin minte e – Stai, oprește-te! Să ne rotim din nou!

Cu siguranță urmele de picioare pictate cu roșu pe podeau de lângă ferestre îți atrag atenția. Cu 5 minute înainte de a ajunge la sol fă un pas în interiorul amprentei și zâmbește – se fotografiază! O camera exterioară te filmează.

Toate pozele pot fi cumpărate de la ieșire, 17 lire sterline fiecare (un pic cam scumpe, dar știi cum se spune – nu poți pune preț pe o amintire :). Copiii se vor duce direct la raftul cu suveniruri și jucării așa că îți recomand să ai niște bani alocați separat doar pentru acest lucru. În schimb, dacă vrei să nu te complici, operește-te lângă tonomatele Pennymangle. Pune 2 lire înăuntru, învârte manivela și imprimă o moneda cu imaginea London Eye. Ușor și rapid.

???????????????????????????????Acum, dacă ai de gând să vii aici în această săptămână, așteaptă-te ca liliecii să ți se alăture pentru plimbare. Sau măcar o vrăjitoare J. London Eye a pregătit tone de surprize de Halloween pentru copii. Mai multe aflii accesând site-ul lor.

Crezi că asta a fost tot? Mai stai un moment. Am păstrat pentru final una dintre cele mai plăcute părți ale vizitei: cinematograful 4D. Gratuit în prețul biletului ai accesul la un film de 3 minute despre London Eye, o experiență ce se lasă cu baloane de săpun, artificii și un zbor pe deasupra orașului. Este cireasa de pe tort.

Dacă mi-a plăcut London Eye? Categoric. Este un l???????????????????????????????oc de vizitat cu copiii? Sigur că da. Care este cel mai bun timp pentru a-l vizita? Oricând. Acum depinde dacă vrei să vezi orașul de zi sau să te bucuri de magia luminilor noaptea. Zic însă să păstrați seara la Londo Eye pentru voi doi ( vezi biletele care includ cabinele private și șampanie 😉

În rest mai adaug doar că vizita la London Eye a fost cel mai bun mod de a-mi petrece o oră descoperind orașul. Am prins de la vreme însorită la nori grei în decurs de o oră și am văzut  cât de uimitor este orașul de sus. De foarte sus ( aviz celor care au rău de înalțime).

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

More in #SwitchtoLondon

London Parks

Cum te distrezi gratuit în parcurile din Londra

Simona Neataianuarie 3, 2018
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turist în Londra? Duminica vino în Shoreditch

Simona Neatamai 2, 2017
c

Mumbles – de vorbă cu marea într-un vechi oraș pescăresc din Țara Galilor

Claudia Mironfebruarie 10, 2016
???????????????????????????????

Escapadă de weekend în Swansea

Claudia Mironfebruarie 8, 2016
???????????????????????????????

Ziua în care am mers la biserică

Simona Neataoctombrie 26, 2015