NEWS

Grecia, destinația verii 2016: 60% dintre turiştii români au ales insulele elene

NEWS

Marketing consultant & journalist. 10 years' experience regarding national & international Media & PR campaigns Founder Simplify Media simona.neata@simplifytravel.ro

Insulele grecești sunt vedetele sezonului estival din acest an, potrivit comunicatului Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România. În topul preferințelor turiștilor care și-au rezervat vacanțele în străinătate în luna august rămân insulele grecești Creta și Zakynthos. Bugetul mediu alocat de românii se ridică la 600 de euro de persoană și include biletele de avion, transportul de la aeroport la hotel și retur, precum și cazarea cu demipensiune.

Conform datelor Paravion, 60% dintre turiștii români care și-au rezervat vacanțe în afara țării vara aceasta au ales pachetele disponibile în Creta și Zakynthos, cele mai multe sejururi în aceste insule, respectiv 45%, fiind cumpărate cu oferte last minute, în luna iulie 2016.

Dacă te bate gândul și pe tine să vizitezi cele două isule atunci iată principalele atracții de bifat:

DSC

 

În Creta: Palatul minoic din Knossos – cel mai important sit arheologic de pe insulă, orașul Rethymno, supranumit Veneția Greciei și Elafonissi – cea mai frumoasă plajă din sud-vestul insulei.

În Zakynthos, insula supranumită „Veneția sudului” sau „Floarea Levantului”: vizitează capitala insulei, plaja Navagio – una dintre cele mai apreciate din Grecia, preferată în special de cei care vor să fie izolați de restul civilizației, și grotele Keri ( numite și peșterile albastre ), preferate de turiștii pasionați de snorkeling.

Cum Grecia se bucură de temperaturi ridicate până la sfârșitul lunii septembrie ai încă suficient timp să tragi o fugă până aici. Mai mult, acum e vremea să profiți din plin de beneficiile începutului de toamnă: prețuri mai mici și plaje mai goale.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

More in NEWS

Mt.Everest, Nepal

Nepal interzice cățărarea de unul singur pe Muntele Everest

Simona Neatadecembrie 30, 2017
money

Ce ar trebui să știi în cazul în care agenția de turism intră în faliment/insolvență

Simona Neataseptembrie 5, 2016
crete

APC solicită constituirea unui fond de garantare a vacanțelor

Gabriela Balaysseptembrie 5, 2016
DSC07286

Agenția de turism Mareea este în insolvență – 1.100 de turiști păgubiți

Maria Magdalenaseptembrie 4, 2016
berlin

Germania, între destinațiile preferate de români în 2015

Maria Magdalenaaprilie 12, 2016