Entertainment

Lejer, de vară – Iile Chic Roumaine

Entertainment

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.” office@simplifytravel.ro

Acum că afară soarele ne forțează să căutăm locuri răcoroase și haine pe măsură, punem pe lista de shopping al sezonului de vară ia Chic Roumaine. Cea de vara desigur, cu mânecă scurtă, ideala pentru zilele călduroase care s-au instalat. De altfel, să recunoaștem drept, ia ne duce cu gândul instant la senzualitatea și frumusețea tradițiilor. Este un accesoriu vestimentar prețios, pe care merită să îl iia maneca scurta 2mbrăcăm mai des.

Ultima noutate apărută în magazinul online este ia de vară cu mânecă scurtă. Motiv pentru care am cerut să vedem mai multe modele. Cusute cu migală și talent, iile acestui sezon redefinsc femeia rafinată, complementând o ținută de zi sau accesorizînd un outfit de seară. Întotdeauna în trend, preferate de actrițele internationale, iile românești schimbă în prezent atitudini și crează senzație.

Care model ne-a plăcut cel mai tare? Ia românească Laura, model clasic, cu fir roșu și negru, versatilă, frumoasă. Pe zi o poți purta cu fustă, office sau casual. Încearcă și ia Florentina, cu fire în culori vii, ce ne amintesc de albastrele și boboci de trandafiri. Iar dacă ești curioasă ce alte modele poți proba vara aceasta apasă aici.

Nu uita, iile sunt perfecte pentru o ținută relaxată. Poartă-le o fustă simplă, amplă, la o pereche de pantaloni vaporoși sau cu niște pantaloni scurți. Doar trage cu ochiul prin magazine și reviste la trendul actual. De la Jean Paul Gaultier, Yves Saint Laurent sau Tom Ford, ia românească continuă să fascineze.

Acum, dacă ești fan al țesăturilor handmade, pui pe primul loc calitatatea și povestea din spatele unui brand, descoperă Chic Roumaine. E un brand născut din pasiunea pentru arta tradițională românească și au o poveste frumoasă în spate.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

More in Entertainment

DSC_2352

Scapă de frig folosind condimente

Foodie seekeroctombrie 3, 2016
CATANIA 17/03/2009:  Uno scorcio del  porto di Catania dominata dall'Etna

Scogli dei Ciclopi și restaurantele de la malul mării

Simona Neataaprilie 7, 2016
IMG_0039

Aegina, insula deliciilor culinare

Simona Neatamartie 31, 2016
TTR2

Profită de reduceri la vacanțe! A început TTR 2016

Simona Neatafebruarie 25, 2016
ole

Mic dejun în Swansea

Claudia Mironfebruarie 8, 2016