Entertainment

Nu rata World Snow Day la Ski Resort Transalpina: “Invazia piticilor pe pârtii”

Entertainment

“Remember that happiness is a way of travel – not a destination.” office@simplifytravel.ro

Ca în fiecare an Ziua Internațională a Zăpezii, eveniment sărbătorit în data de 17 ianuarie 2016 în toata lumea, este organizat pentru al doilea an consecutiv și pe pârtiile de la Ski Resort Transalpina. Scopul evenimentului este acela de a da posibilitatea copiilor și familiilor să exploreze și să experimenteze bucuria zăpezii prin jocuri și concursuri specifice iernii. Prin urmare profită de șansă și scoate-ți prichindeii pe pârtie. Este gratuit!

De reținut: duminică 17 ianuarie, copiii cu vârste cuprinse între 4 – 14 ani, vor putea folosi în mod gratuit toate instalațiile de transport pe cablu funcționale. De asemenea echipele Școlii de Ski&Snowboard și Project RIDE de la SRT sunt pregătite, să le ofere acestora, în intervalul orar cuprins între orele 11.00 – 13.00, lecții de inițiere în tainele sporturilor de iarnă.

Surprizele nu se opresc aici, pe parcursul întregii zile, administrația pârtiei pregătind numeroase surprize, jocuri și concursuri, ca la final de zi, fiecare participant să fie recompensat cu premii speciale.

Așadar nu rata ocazia de a petrece timp cu copilul tău departe de jocurile electronice și site-urile de socializare. Participă cu el la workshop-uri scurte și distractive susținute de echipele Serviciului Salvamont și cel al Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea, învață-l care sunt beneficiile practicării sporturilor de iarnă pentru sănătate, ce înseamnă siguranța pe pârtie și de ce trebuie să avem grijă de mediul înconjurător.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Radio 21.Pentru detalii referitoare la tarife, localizare, dotari accesați www.trans-alpina.ro

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

More in Entertainment

DSC_2352

Scapă de frig folosind condimente

Foodie seekeroctombrie 3, 2016
CATANIA 17/03/2009:  Uno scorcio del  porto di Catania dominata dall'Etna

Scogli dei Ciclopi și restaurantele de la malul mării

Simona Neataaprilie 7, 2016
IMG_0039

Aegina, insula deliciilor culinare

Simona Neatamartie 31, 2016
TTR2

Profită de reduceri la vacanțe! A început TTR 2016

Simona Neatafebruarie 25, 2016
ole

Mic dejun în Swansea

Claudia Mironfebruarie 8, 2016