Entertainment

Suflet vagabond – spectacolul care deschide anul teatral la ARCUB

Entertainment

Marketing consultant & journalist. 10 years' experience regarding national & international Media & PR campaigns Founder Simplify Media simona.neata@simplifytravel.ro

Gata cu vacanța și leneveala, este vremea să ieșim iară în oraș. De data aceasta începem cu Suflet vagabond, spectacolul care deschide anul teatral la ARCUB – Centrul Cultural al Bucureștiului. Îmbinând cu succes teatrul cu muzica, acest performance plin de culori și emoții se joacă pe 23 și 24 ianuarie de la ora 20:00, la sediul din Gabroveni (str. Lipscani nr. 84-90).

Suflet vagabond este un monolog în doi, inspirat din povești adevărate. Povești adunate din sticlele aruncate în mare de artiști-călători ai lumii dar și de alte suflete anonime. Ideea spectacolului s-a născut pe meleaguri străine, la Alger (Festivalul Cultural European), când doi prieteni s-au întâlnit și-au hotărât să pună la cale “un proiect de suflet”.

Povestea neterminată despre viața celor mereu pe drum, a fost imaginată de doi creatori-hoinari cu o bogată experiență în afara țării: actrița de teatru și film Simona Măicănescu și compozitorul Alex Simu, care și-a plimbat muzica prin 32 de țări și cinci continente. Din echipa proiectului mai fac parte: Elena Butică, asistent regie și scenografie, Dan Basu, un artist vizual cunoscut în zona underground românească pentru proiecțiile sale multimedia și pictorița stabilită în Spania, Anka Moldovan, ale cărei tablouri reprezintă suportul spectacolului vizual.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe http://arcub.ro/bilete-online/ și din rețeaua de bilete EVENTIM. Preţuri: 43,20 lei (Categoria I) și 27 lei (Categoria II).

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

More in Entertainment

DSC_2352

Scapă de frig folosind condimente

Foodie seekeroctombrie 3, 2016
CATANIA 17/03/2009:  Uno scorcio del  porto di Catania dominata dall'Etna

Scogli dei Ciclopi și restaurantele de la malul mării

Simona Neataaprilie 7, 2016
IMG_0039

Aegina, insula deliciilor culinare

Simona Neatamartie 31, 2016
TTR2

Profită de reduceri la vacanțe! A început TTR 2016

Simona Neatafebruarie 25, 2016
ole

Mic dejun în Swansea

Claudia Mironfebruarie 8, 2016