Let's Simplify

O vară în care #ColoramParculCismigiu

Let's Simplify

“Remember that happiness is a way of travel – not a destination.” office@simplifytravel.ro

Descoperă TRADIȚIILE, CĂLĂTOREȘTE, FOTOGRAFIAZĂ

Pornită în luna martie 2015 campania #MândrudeRomânia se mută luna aceasta în parcurile din capitală.

În perioada 16 mai – 16 septembrie 2015 te invităm în parcul Cișmigiu, să vizitezi expoziții de fotografie și să te bucuri de culoare. De început, pornim cu Turist în Maramureș -prima expoziția de fotografie a campaniei de promovare a României. Lună de lună, vom arăta trecătorilor în imagini instantanee în care meșterii și artizanii sunt surprinși în atelierele de lucru, cu peisaje și obiceiuri care să te poarte într-o incursiune prin lumea satului românesc.

Iar dacă îți place ideea vino să #ColorămParculCișmigiu

Vara aceasta, mutăm România tradițională în parc. Sâmbătă, 16 mai 2015, de la ora 17.00, pictăm băncile, colorăm copacii și aducem tradițiile mai aproape de tine. Alături de noi avem cântăreți, actori, jurnaliști, bloggeri de travel, cu toții reuniți sub același slogan: #MandrudeRomania  începe cu tine.

Timp de 3 luni, din 16 mai și până în 16 septembrie, în jurul platanului central al parcului, expozițiile de fotografie ale campaniei îți vor arăta România tradițională iar 45 de bănci vor fi pictate cu motive populare românești.

Este felul nostru de a atrage atenția asupra frumuseții portului tradițional dar și un îndemn la vacanță, în aer curat, printr-o Românie cu care să te mândrești.

“De fiecare dată când ajung să povestesc oamenilor ce să viziteze și unde să meargă, încep prin a vorbi despre România. O ilustrez prin tradiții, locuri și oameni de care îți este mai mare dragul. Aceia dintre noi care am avut bunicii în satele de țară ne mai amintim vechile obiceiuri. Ceilalți, asemenea copiilor noștri, vor cunoaște o astfel de Românie doar din cărți. Pentru a evita ca această realitate să fie ireversibilă anul aceasta am dat startul campaniei #MandrudeROMANIA, un proiect menit să promoveze meșteșugurile, artizanii și obiceiurile satelor ” Simona Neață, Managing Partner Simplify Media.

#MandrudeRomânia este o campanie inițiată de Simplify Media și agenția Scorilo Turism pentru promovarea țării prin oameni și tradiții. Parteneri: ALPAB, ANTREC, Push Sales Consulting, StudentPlot.ro, revista Vacante la Tara , televiziunea Travel Mix, radio Vibe FM .

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

More in Let's Simplify

Andreea Doinea

Actrițele știu mai bine

Photo Editoroctombrie 14, 2015
Bachstage Boys

Umorul, limbaj universal

Photo Editoroctombrie 1, 2015
SONY DSC

Sete de frumusețea lumii

Photo Editorseptembrie 28, 2015
Miss Mary

Tineretea – cel mai bun energizant

Photo Editorseptembrie 23, 2015
Mihai Mike

Un cântăreț la început de drum

Photo Editorseptembrie 23, 2015