Regulament concurs #DesenamRomaniaturistica

Simona Neata ✍ Marketing consultant & journalist ⋆ Digital Strategy, Social Media and Branding ⋆ Founder Simplify Media

Doamnelor si Domnilor, 

Incepand cu data de 18.04.2016 va invitam sa va alaturati campaniei #MandrudeRomania prin participarea la concursul #DesenamRomaniaturistica. Trimite-ne un desen facut de cel mic cu tema Romania turistica si lasa creativitatea copilului sa fie premiata.

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului cu premii #DesenamRomaniaturistica este agentia Simplify Media in parteneriat cu agentia de turism Scorilo Turism, cu sediul în str. Targu Frumos, nr 3-5, Bucureşti, România, CUI 34206480. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.simplifytravel.ro şi este disponibil şi in paginile de Facebook  la www.facebook.com/suntMandrudeRomania sau  www.facebook.com/Simplifytravel.ro Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul #DesenamRomaniaturistica se desfăşoară în perioada 20 aprilie – 15 iunie 2016, pe pagina de Facebook – www.facebook.com/suntMandrudeRomania.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 20 aprilie – 15 iunie 2016, vă invităm să ne trimiteti un desen realizat de copilul dumneavoastra cu tema Romania Turistica – traditii si obiceiuri. Se pot inscrie in concurs desenele realizate de copii cu varsta intre 6 ani si 12 ani.Fiecare desen trebuie insotit de o scurta prezentare/ descriere ( maxim 150 cuvinte) a ceea ce reprezinta pentru copil Romania turistica. Pentru a participa la concurs intra pe pagina de Facebook – www.facebook.com/suntMandrudeRomania, da-ne Like si urca desenul in sectiunea destinata Evenimentului #DesenamRomaniaturistica. Da share public desenului inscris in concurs şi poti câştiga 1.000 de lei sau excursii prin tara de care sa te bucuri alaturi de copil.

Desenele pot fi:

  1. Trimise prin posta la adresa: strada Alexandru Faclie nr. 12, sector 1, Bucuresti Destinatar : Simplify Media – Scorilor Turism cu mentiunea Concurs  #DesenamRomaniaTuristica
  2. Scanate si trimise prin e-mail la adresa office@simplifytravel.ro / office@scoriloturism.ro alaturi de datele de contact

Pentru a fi validate desenele trebuie sa fie:

  • Desenate/pictate manual in acuarela/ creion/ acril/ulei
  • Sa reprezinte traditii, obiceiuri, obiective sau destinatii romanesti
  • Sa aiba scris pe ele numele si varsta copilului precum si orasul/localitatea in care locuieste

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin jurizare – juriu alcatuit din 12 membri ai presei din Romania parteneri ai campaniei #MandrudeRomania si reprezentanti al organizatorilor – Simplify Media si Scorilo Turism – in data de 17 iunie 2016.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în vacante prin tara in valoare de 1.000 de lei si excursii de 2 zile oferite de agentia de turism Scorilo Turism.

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email office@scoriloturism.ro. Premiul I poate fi convertit în bani.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, agentia de turism Scorilo Turism işi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook:

  • facebook.com/suntMandrudeRomania
  • facebook.com/ScoriloTurism/

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor Scorilo Turism sau Simplify Media precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Scorilo Turism va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs fara a le intrebuinta sau ceda unor terte parti.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.simplifytravel.ro si poate fi consultat si in pagina de Facebook a concursului.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in

Avertisment de calatorie. Pe lista Spania, UK, Franța, SUA și Portugalia

5 sfaturi utile pentru a câștiga clienti fideli

5 motive sa vizitezi WTM London 2019

Ancona, micul oras mare