5 motive sa vizitezi WTM London 2019

Simona Neata ✍ Marketing consultant & journalist ⋆ Digital Strategy, Social Media and Branding ⋆ Founder Simplify Media

Ediția din acest an a WTM London marchează 40 de ani de la lansare, peste 5000 de expozanți fiind asteptati sa isi prezinte destinațiile, produsele și serviciile. Pentru profesionistii din industrie WTM London creează atat oportunități personale cat și de afaceri, oferind clienților contacte, conținut și networking de calitate.

Iată 5 Motive Pentru Care Să Vizitezi WTM London 2019

1.WTM London se mândrește cu faptul că este centrul ideilor de călătorie. Evenimentul de 3 zile iti da o perspectivă asupra sectorului mondial de călătorii, arătindu-ti cum va evolua industria în următorii ani. În plus, există o șansă bună de a avea acces la ultimele informatii despre noi investiții, noi destinații de călătorie și reduceri viitoare.

2. Afla cele mai recente inovații in domeniu, tendințe și creează-ti oportunități de afaceri nesfârșite. Pentru profesioniști, WTM London 2019 este o necesitate. Anul trecut, WTM London a generat un milion de întâlniri, rezultând în contracte  de 3 miliarde de lire sterline.

3. Ascultă speakeri motivaționali de top, antreprenorii și oamenii de afaceri renumiti. Aceasta este șansa ta să întâlnești si să asculți unii dintre cei mai buni antreprenori din lume, să participi la seminarii și să afli nevoile în continuă schimbare ale industriei de turism.

4. Socializează la evenimentele informale de de la 17:00. Da, aceasta este o mare sansa pentru creșterea relatiilor profesionale. Evenimentele organizate după ora 17:00 de către expozanți iti permit să te relaxezi și să discuți cu ceilalti colegi din domeniu la un pahar de vin sau prosecco. Pregătește-te pentru o atmosferă zgomotoasă și plină de viață, unde ideile de afaceri devin realitate.

5. Afla cum să valorifici sectorul de marketing și întâlneste presa locala si internationala.

Avantajele cheie ale participării la WTM London 2019

Găsesti și întâlnesti noi furnizori
Afli know-how util de la experții din industrie
Descoperi ultimele tendințe și inovații turistice
Socializezi la evenimentele de networking

This post is also available in: Engleză

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in

Avertisment de calatorie. Pe lista Spania, UK, Franța, SUA și Portugalia

5 sfaturi utile pentru a câștiga clienti fideli

Ancona, micul oras mare

Râșnov într-o zi de iarnă