Beauty Tunnel – Reinventează-ți stilul la Plaza România

Maria Magdalena ⋆ “Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” office@simplifytravel.ro

afisDacă este martie, este vremea răsfățului. Exact ceea ce vei și găsi luna aceasta căci Plaza România îți dedică două zile de răsfăț complet – pe 28 și 29 martie 2015 (sâmbătă și duminică). Vino între 15:00 și 18:00 să aflii cele mai noi secrete ale frumuseții, în timp ce te bucuri de un tratament special din partea celor mai renumiți stiliști din România. Lasă profesioniștii în arta frumuseții să te ajute să-ți reinventezi stilul și să fii în ton cu cele mai noi tendințe ale anului 2015.

Te invităm așadar să începi primăvara 2015 într-o notă dinamică, printr-un eveniment inedit “Beauty Tunnel – Reinventează-ți stilul la Plaza România!, unde te așteaptă numeroase cadouri și surprize.

În weekend, între orele 15:00 – 19:00, hair stylistul Sorin Papacioc și make-up artist-ul Corina Brăilescu îți vor oferi sfaturi de look, îți vor spune care sunt tendințele în hair și make-up din noul sezon, iar pentru ca răsfățul să fie complet  îți vor asigura un coafat și un machiaj profesionist. Pentru tips and tricks despre cum să fii frumoasă în orice situație (la birou, la întâlnirea cu iubitul sau pur și simplu când ieși la o plimbare în parc cu prietenele), Denisa Luntraru fashion blogger și beauty editor-ul Alina Gavrila de la Ele.ro vin să se întâlnească cu tine.

Despre cum să ai un corp perfect și sănătos stăm de vorbă cu un invitat special – Cori Grămescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutriţionist care îți dezvăluie cele mai rapide tehnici pentru un corp de invidiat. Cori Gramescu ti-a rezevat un loc în public, sâmbătă și duminică de la ora 18:00. În plus, între orele 15:00 și 18:00, lectorii Fundatiei Calea Victoriei vor susține 4 conferințe în jurul unor teme fundamentale din viața femeii moderne.

Liberă pe 28 martie? Hai și află cum îți alegi parfumul și ținuta perfectă – “ABC vestimentar feminin” sau prinde ziua de 29 martie când lectorii Fundației Calea Victoriei te vor îndruma, cu demonstrații practice, în lumea tendințelor – fashion Primavară / Vară 2015 și a trucurilor pentru un machiaj impecabil. Pentru mai multe detalii click aici.

This post is also available in: Engleză

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in

Avertisment de calatorie. Pe lista Spania, UK, Franța, SUA și Portugalia

5 sfaturi utile pentru a câștiga clienti fideli

5 motive sa vizitezi WTM London 2019

Ancona, micul oras mare