În noiembrie te invit la Horse Whisperers

Simona Neata ✍ Marketing consultant & journalist ⋆ Digital Strategy, Social Media and Branding ⋆ Founder Simplify Media

Dacă locuiești în București nu vei duce niciodată lipsă de evenimente cu care să îți umpli timpul liber. De la activități outdoors și până la concerte, lansări de cărte și expoziții, toate îți stau la îndemână. Mai apoi sunt acele evenimente care îți bucură sufletul și-ți crează amintiri pe care să le prețuiești întotdeauna.

Horse Whisperers se încadrează în ultima categorie. Îl recomand pentru că iubesc caii, iremediabil. Sunt unici, fascinanți iar în preajma lor lumea pare dintr-odată mai bună. Te vor ajuta să comunici prin gesturi simple, să redescoperi emoții și să zâmbești cu tot sufletul.

Pentru motivele acestea, în noiembrie, te invit pe durata unui weekend, în zona Siminoc, Murfatlar. Horse Whisperers  reprezintă 2 zile în care vei avea parte de meditatii și tehnici de a-ți controla emoțiile alături de aceste animale extraordinare. Echipa care organizează evenimentul (îndrumători Florina și Cristian Cochina, dresor de cai: Larisa Kubassek) promite să adapteze exercițiile în funcție de nevoile fiecăruia astfel încât să îți deblocheze emoțiile nebenefice. Doar urmărește timp de 3 minute acest clip și te vei convinge singur.

Excursia va avea loc în zilele de 14-15 noiembrie 2015 (1 noapte de cazare), te costă 450 lei/persoană și include: 2 prânzuri, 1 cină, 1 mic dejun, cazare și workshopurile aferente. Dacă ție îți plac caii și ești curios pentru mai multe detalii apasă aici.

This post is also available in: Engleză

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in

Avertisment de calatorie. Pe lista Spania, UK, Franța, SUA și Portugalia

5 sfaturi utile pentru a câștiga clienti fideli

5 motive sa vizitezi WTM London 2019

Ancona, micul oras mare