Nu rata cea de-a IV – a ediție eTravel Conference

“For my part, I travel not to go anywhere, but to go. I travel for travel’s sake. The great affair is to move.” office@simplifytravel.ro

Toți cei care suntem legați de industria turismului am început numărătoarea inversă până pe 27 octombrie, ziua celei de-a IV-a ediții eTravel Conference.  Ai mediului de afaceri pus pe tablă și promovarea online dedicată industriei de turism ca subiect de discuție.

Site-ul oficial al conferinței anunță anul acesta un număr record de specialiști participanți din țară și din străinătate. Se vor discuta tendințele anului în marketingul digital, perfecționarea brandurilor pe web și publicitatea online ca mijloc de promovare și susținere.

Informațiile oferite vor viza viitorul marketingul și industria turismului; instrumentele perfecte de generare a vânzărilor; strategiile de comunicare pentru creșterea ROI sau modul în care utilizatorul de internet achiziționează online oferta turistică. Este o ocazie bună să te pui la curent cu noutățile din industrie de la vorbitori precum Jan-Paul Ephithite (Travelport), Frank Reul (Accor Romania-Bulgaria-Macedonia), Michael Toedt (Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH) sau Jonas Schafer (ROBELO)

Pe scurt: nu rata eTravel Conference 2015

În plus TripAdvisor, cel cunoscut site de recenzii independente din lume este reprezentat anul acesta la eTravel Conference, de Mariya Lukavska, Account manager CPC Central and Eastern Europe TripAdvisor. Și cum TripAdvisor joacă un rol important în alegerea hotelurilor de către clienți, ai prilejul acum să afli detalii despre cum îți optimizezi profilul și aprecierile pe acest site direct de la sursă.

This post is also available in: Engleză

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in

Avertisment de calatorie. Pe lista Spania, UK, Franța, SUA și Portugalia

5 sfaturi utile pentru a câștiga clienti fideli

5 motive sa vizitezi WTM London 2019

Ancona, micul oras mare