Noul showroom Maluk inaugurat oficial

Simona Neata ✍ Marketing consultant & journalist ⋆ Digital Strategy, Social Media and Branding ⋆ Founder Simplify Media

Romantic din fire? Încrezător sau pasional? Sceptic iremediabil?

Indiferent ce fel de caracter ești, atunci când intri într-o încăpere cu șemineu devii brusc…relaxat. Săptămâna aceasta, în data de 26 martie, arhitecți,designeri și presa de profil și-au dau întâlnire pentru inaugurarea noului showroom de șeminee Maluk și prezentarea colecției pentru anul 2015. Locația aleasă: galeria Eclectico Studio acolo unde  ne-am jucat cu partea frumoasă a vieții: artă, design și oameni talentați, reuniți pentru a sărbători preț de câteva ore pasiunea comună pentru arhitectură.

Momentul de deschidere a fost marcat de inconfundabilul Daniel Buzdugan, căruia i s-a alăturat artistul plastic Cristian Balan. Tablourile marca Cristian Balan – create special pentru eveniment  din materiale folosite în construcția șemineelor– au fost expuse pe pereții galeriei, abordând un stil eclectic și atrâgând atenția prin unicitatea tiparului.

Am îmbinat astfel nevoia de artă cu tehnologia de ultimă generație aducând șemineele anului 2015 din nou în atenția publicului. Departe de a te gândi că instalarea unui șemineu îți poate crea discomfort, ultimele modele sunt ideale atât pentru familiile cu copii și animale de companie -potrivite în apartamente – cât și utilizate pentru a fi amplasate în spații de recepție, camere de hotel sau restaurante.

Pentru a te convinge te invităm să vizitezi noul showroom Maluk din Vatra Luminoasă, strada Locotenent Ionescu Balcan, nu se știe niciodată cum îți vin idei de redecorare 😉 .

This post is also available in: Engleză

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in

Avertisment de calatorie. Pe lista Spania, UK, Franța, SUA și Portugalia

5 sfaturi utile pentru a câștiga clienti fideli

5 motive sa vizitezi WTM London 2019

Ancona, micul oras mare