#SuntVEG.îmipasă – “Învaţă să fii sănătos, ca să-i ajuţi pe alţii

Simona Neata ✍ Marketing consultant & journalist ⋆ Digital Strategy, Social Media and Branding ⋆ Founder Simplify Media

După mulți ani în care am auzit în jur glumele prietenilor despre cum “mâncarea lor mănâncă mâncarea mea” 🙁 , iată că săptămâna aceasta am acceptat invitația celor de la “Vegani pentru o lume mai bună”  și ne-am alăturat eforturilor pe care le fac pentru ca cei din jur să conștientizeze importanța obiceiului de a te hrăni sănătos.

Catalin“Vegani pentru o lume mai bună” în colaborare cu Doppelherz® aktiv vă invită sâmbată, 21 martie, ora 16:00 la evenimentul: “Învaţă să fii sănătos, ca să-i ajuţi pe alţii” la “The Coffee Factory”în Bucureşti. Află care sunt nutrienţii esenţiali pentru tine, din surse de încredere! Dopperlherz aktiv împreună cu Corina-Aurelia Zugravu, lector universitar şi medic primar în Nutriţie şi Igiena Alimentaţiei, vor discuta despre alimentaţia completă şi acei nutrienţi problematici care lipsesc din dietele vegetariene sau vegane. În premieră, se lansează şi blogul Vegani pentru o lume mai bună – primul blog cu informaţii privind veganismul şi care sunt principalele provocări în nutriţie.

“Am creat acest blog pentru a veni în sprijinul veganilor, vegetarienilor din România şi ne dorim să adresăm principalele probleme sau provocări cu care aceştia se confruntă. E important să învăţăm să ne menţinem sănătoşi tot timpul anului, dacă vrem să îi ajutăm pe alţii.” A declarat dr. Corina-Aurelia Zugravu. Dacă vegetarianismul se limitează strict la alimentaţie, veganismul este un stil de viaţă care caută excluderea folosirii animalelor pentru mâncare, îmbrăcăminte sau orice alt scop. Dietele vegane pregătite corespunzator sunt sănătoase şi satisfac nevoile nutriţionale. Tratate totuşi neglijent, ele pot provoca niveluri scăzute de calciu, iod, vitamina B12 şi vitamina D, tocmai de aceea se recomandă suplimentele alimentare.

Așadar ne vedem sâmbătă la un ceai și o vorbă despre ce să mănânci pentru a-ți proteja sănătatea, cum să alegi produsele corecte și cum un gest de-al tău poate face diferența.

This post is also available in: Engleză

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in

Avertisment de calatorie. Pe lista Spania, UK, Franța, SUA și Portugalia

5 sfaturi utile pentru a câștiga clienti fideli

5 motive sa vizitezi WTM London 2019

Ancona, micul oras mare