Ykym Bags sau cum să ai o geantă unicat deloc scumpă

Simona Neata ✍ Marketing consultant & journalist ⋆ Digital Strategy, Social Media and Branding ⋆ Founder Simplify Media

Sunt oameni în această lume mânați de dorința pentru frumos, pasionați, hotărâți ca imaginația și creativitatea lor să facă diferența într-o societate plină de tipare. Mihaela este un astfel de om – ambiţioasă şi tenace. Înclinaţia spre artă spune că a moştenit-o de la bunica ei iar azi, genţile Ykym pe care le creează sunt o adevărată operă de artă. În muncă ei şi în rezultat domneşte simplitatea, rafinamentul și unicitatea. De vorbă cu ea îți va spune că desenul a fost un hobby pe care l-a dezvoltat de-a lungul vremii iar maşină de cusut i-a fost prietenă după ce a întâlnit-o prima dată la bunica ei, care este croitoreasă. Așadar femeia din spatele proiectului Ykym bags Ykym bags foto 1e talentată şi cu siguranţă poşetele ei elegante sau casual, plicurile colorate sau borsetele chic pe care le poţi asorta la orice ţinută vor fi pe  placul tău, ca o fashionistă ce nu te dezminți.

Sunt fabricate din piele cu textura aparte, de calitate superioară iar Mihaela spune că lucrul la astfel de genţi este un hobby de sâmbătă, care, poate cu anii, se va transforma într-o afacere de succes. Nu are pretenţii de designer şi lucrează aşa cum îi dictează intuiţia şi inspiraţia.

“ Mă relaxează lucrul de mâna iar ideea de a face genţi a venit deodată. Am primit foarte multe aprecieri de la Absolutely Fabulous, am fost invitată la televiziune pentru a spune povestea genţilor mele, am participat la diferite târguri de profil, unde am avut un feedback pozitiv.”

Aşadar, vrei să te contaminezi de frumos? Intră pe www.ykym.ro şi alege-ți geanta care îţi va întregi ţinuta, mai ales că a apărut şi noua colecţie de primăvară

This post is also available in: Engleză

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in

Avertisment de calatorie. Pe lista Spania, UK, Franța, SUA și Portugalia

5 sfaturi utile pentru a câștiga clienti fideli

5 motive sa vizitezi WTM London 2019

Ancona, micul oras mare